Juridisk

Slett BarnMate Pro-kontoen din

Sist oppdatert: 1. november 2026

Denne siden forklarer hvordan du sletter BarnMate Pro-kontoen din og tilhørende data, hva som slettes og hva som beholdes.

I appen

  1. 01Åpne Innstillinger › Min konto & app › Min konto.
  2. 02Trykk på Slett kontoen min, og bekreft.

Slettingen skjer umiddelbart og er endelig, på iPhone, iPad og Android.

Uten appen

Har du ikke lenger tilgang til appen? Skriv til contact@barnmate.app fra e-postadressen til kontoen din, med emnet «Slett BarnMate Pro-kontoen min». Vi sletter kontoen innen høyst 30 dager og bekrefter det via e-post.

Hva som slettes

Kontoen din: e-postadresse, navn og påloggingsmetoder (Apple, Google, e-postkode).
Stallene du eier og alt innholdet: hester og bildene deres, helsekort og vedlegg, fôring, planlegging, team, stevner, idéer og prosjekter.
Tilgangen din til andre lederes staller.
Retten din til BarnMate Pro-abonnementet.

Hva som beholdes

Andre lederes staller: det du har lagt inn der (økter, stell, idéer, kommentarer) og kortet de har opprettet i ditt navn, blir værende i stallen deres, som tilhører dem.
Abonnementet ditt: å slette kontoen sier det ikke opp. Si det opp i App Store eller Google Play. Apple, Google og betalingsleverandøren vår RevenueCat beholder kjøpshistorikken av hensyn til regnskapsplikter.
En grunnleggerlisens telles fortsatt blant de solgte plassene, men er ikke lenger knyttet til noen.
Tekniske sikkerhetskopier på serveren slettes innen høyst 7 dager.

Slett en del av dataene dine

Du kan også slette data uten å slette kontoen: en hest, en stellpost, et vedlegg, et medlem eller en hel stall slettes i appen.

Appen BarnMate (fôrrytter) har ingen konto: dataene ligger i iCloud-en din og slettes sammen med appen.